Hanna Lindholm

Foto & Repro

Hanna ser till att färglägga Campus inför alla våra arrangemang. Foto & Repro innefattar allt grafiskt och tryckt som Clubmästeriet producerar. Med hjälp av Photoshop, Illustrator och InDesign sätter Hanna prägel på alla våra arrangemang.

Alexander Banning

Ljud & Ljus

Vem är det som gör din festkväll så maxad som möjligt? Oavsett om det gäller ljud, ljus eller de rökigaste tälten på campus ser Banne till att festerna blir oförglömliga. Han är ett proffs på att dra sladdar, koppla högtalare och se till att ljuset alltid blinkar rätt. Om du undrar vem som bokar alla feta artister är även detta ansvar under Ljud & Ljus. Banne är även ansvarig över Clubmästeriets olika hemsidor och hur vi syns online. 😉

Antonia Joelsson

Lokal & Tillstånd

Lokal och tillstånd är en post som innebär att man har koll på just lokaler och tillstånd. Antonias uppgift i Clubmästeriet är att ha koll på alla inventarier, tillstånd och bokningar som behövs under verksamhetsåret. Hon sköter även all kontakt med kommun och polis angående tillstånd och annat skoj, så att vi kan hålla i lagliga festligheter. Vidare innebär posten också att Antonia har möjligheten till att hjälpa till på väldigt många andra olika håll.

Vera Hjalmarsson

Personal

Att arrangera stora evenemang kräver noggrann schemaläggning, logistik och rekrytering av arbetare. Därför har vi Vera, vars uppgift är att inget av det nämnda faller mellan stolarna. Med ett sinne för snitsiga och väl fungerande scheman leder hon alla arbetare under Clubmästeriets arrangemang. Kul att lägga på minnet, om du av någon outgrundlig anledning inte torkar din spya efter dig på någon av våra arrangemang, är att Vera då kommer torka upp det.

Petter Söderstedt

Öl & Bar

Med ett brett leende och med många backar öl i famnen ser Petter till att du aldrig går törstig på Clubmästeriets evenemang! Petter ger dig extra energi på dansgolvet med väl valda och genomtänkta drinkar och ser till att allas dryckesupplevelse maxas.

Liam Johansson

Biljett & Nattklubb

Som Biljett & Nattklubb ansvarar Liam för allt Orbi-relaterat samt att biljettsläppen sker på ett så smidigt sätt som möjligt. Det är även han som bokar och håller kontakt med nattklubbar inför eftersläpp. Med sin otroliga mailteknik och fina leende charmar Liam alla nattklubbsvakter.

Christina Lundblad

PR & Stil

Inför och under Clubmästeriets arrangemang, stora som små, ligger det i PR & Stils ansvarsområde att CM syns, hörs och luktar över hela Campus med omnejd. Med skalpellartad precision ser Christina till att eventen följer tema, att roliga aktiviteter anordnas och att festen och dess gäster blir så glamorösa som möjligt.

Henrik Olsson

Spons & Näringsliv

Henriks charm, kvicktänkthet och förmåga att tänka igenom logistik gör honom till en eminent ansvarig för Clubmästeriets samarbeten och sponsorer. Han är den som löser det lilla extra till alla våra evenemang och samtidigt ser till att företag och föreningar kan komma i kontakt med alla studenter.
Henrik håller även Clubmästeriets taktpinne i ett järngrepp och har hand om alla gückel under året.

Victor Ekman

Mat & Sittning

Under Clubmästeriets arrangemang är det alltid viktigt med god mat och välplanerade sittningar, något som Victor styr upp med järnhand. Med allt från finkänslighet i kryddningen till exemplariska bordsplaceringar så gör han allt för att både sittningarna och eventen som clubmästeriet arrangerar ska vara så minnesvärda och spektakulära som möjligt.

Isak Ekbom

Fadderigeneral

Vår fruktade Fadderigeneral Isak höll Nollan i ett järngrepp under Nolle-P. Som projektledare för årets mottagning har han lagt ner hjärta och själ i att genomföra ett Nolle-P med finess, precision och uppfinningsrikedom.