Lukas Peterson

Foto & Repro

Roliga event är roligare om man minns dom ett tag efteråt! Därför har vi Lukas, som producerar riktigt snygga märken att fästa på ovven. Lukas är även ansvarig för allt som skickas till tryck och hela den grafiska profilen till Clubmästeriets arrangemang.
Med illustrator, photoshop och systemkameran i högsta hugg är han i sitt naturliga habitat.

En extremt ful lösning på att centrera i dt-griden

Hampus Olofsson

Ljud & Ljus

Hampus ansvarar för att din festkväll ska bli så maxad som möjligt, både vad gäller ljud, ljus och artist-bokningar! Han är även ett proffs på att dra sladdar, koppla högtalare och bygga riktigt rökiga rök&stök-tält. Hampus kommer även att projektleda Utekravallen 2020 tillsammans med Frida.

Anton Pilhage

Lokal & Tillstånd

Anton gör precis det man tror att han gör – han bokar alla platser för våra arrangemang och sköter all kontakt med kommun angående tillstånd och annat skoj, så att vi kan hålla i lagliga festligheter! För övrigt är Anton en riktig superstar på att dansa och är inofficellt Clubmästeriets dansansvarige.

Axel Sjöstrand

Personal

Att arrangera stora fester och evenemang kräver schemaläggning, logistik-planering och kontakt med alla som ska medverka. Därför har vi vår kära personal-Axel, som briljerar med sin förmåga att lägga snitsiga scheman i excel och arbetsleda alla som jobbar på våra fester! Fun fact: om du råkar kräkas och av någon anledning inte städar upp efter dig på något av våra arrangemang, så är det Axel som kommer att torka upp det.

Oskar Stoltz

Öl & Bar

Med muskler av stål och diverse väl programmerade excel-dokument ser Oskar till att du aldrig behöver gå törstig! Han bär runt mängder av dricka i samband med våra arrangemang och planerar alltid välsmakande och tema-enliga drinkar för att du ska bli nöjd, glad och otörstig.

Sara Mannerford

Biljett & Nattklubb

Har ni någon gång funderat över vem som räknar, präglar OCH stämplar ALLA biljetter? Jo, det gör Clubmästeriets egen Sara. Med sin ypperliga mailteknik och sitt oklanderliga leende kan hon charma vilken nattklubbsvakt som helst. Som byggansvarig är hon händigare än alla män i Clubmästeriet sammanlagt.

Vilma Sellö

PR & Stil

Vad vore en fest utan fin dekor och härlig PR? Inte alls kul. Tur att vi har Vilma, som med sin känsla för färg och stil alltid bjuder på nytänkande och välgjord PR samt roliga och galna ideér. Musikaliska Vilma ansvarar också för alla Clubmästeriets gyckel, både under Nolle-P och resten av året!

Linn Klofsten

Spons

Linns charm, kvicktänkthet och förmåga att tänka igenom logistisk gör henne till en eminent ansvarig för Clubmästeriets samarbeten och sponsorer. Hon är den som löser det lilla extra till alla våra evenemang, och samtidigt ser till att företag och föreningar kan komma i kontakt med alla studenter som besöker våra arrangemang.

Kajsa Höij

Mat & Sittning

Med sin utomordentliga känsla för goda smaker och vacker uppläggning är Kajsa en stjärna i köket och styr all mat som serveras på alla Clubmästeriets event! Hon ansvarar även för att sittningarna vi håller under året ska bli så minnesvärda som möjligt och sköter det mesta som är relaterat till sittningen.