Arrangemang

Nolle-P

Clubmästeriet arrangerar och ansvarar för Nolle-P, som är namnet på I-sektionens mottagningsperiod – det vill säga, Clubmästeriet är I-sektionens fadderi. Nolle-P är två fullspäckade veckor för de nya studenterna på I-sektionen, där de får lära sig både dragkamp och häfv, samt gå på sittningar, bruncher och åka på cykeläventyr. Som arrangemang innefattar Nolle-P aktiviteter för ca 240 nya studenter och ungefär 170 faddrar i två veckor, så det blir en hel del skoj!

null

Nolle-P: Augusti

Dra’t i Spa’t

Dra’t i Spa’t är universitetets anrikaste evenemang och Nordens största dragkampstävling. En helg om året förvandlas området kring Tinnerbäcken till en stor tävlingsplats för dragkamp. Med draglag som har tränat för att vinna i veckor, kan det inte bli annat än spännande. Hela 16 draglag drar mot varandra i en både nervkittlande och festlig turnering, där endast en står som torr vinnare… de som förlorar får nämligen bada i Tinnerbäcken! Dra’t i Spa’t består av två stora festkvällar på Kårallen samt en heldag med både orkester-kortege och dragkamp vid Tinnerbäcken! Utöver det ordnas också sittningar och bastumöjlighet för de deltagande lagen.

null

Dra’t i Spa’t: September

Ovveinvigningen

Clubmästeriet anordnar en traditionell invigning av ettans overaller, som är en dag fylld av härliga aktiviteter för att göra ovven så invigd som möjligt, och avslutas med en rolig festkväll. 

null

Ovveinvigningen: November

Pepparkaksbuset

Pepparkaksbuset är ett välgörenhetsevenemang i december, där det dukas upp fika och diverse godsaker på Campus Valla som bjuds på till alla studenter. Studenterna får skänka valfri summa för att få ta fika, och vinsten går oavkortat till välgörenhet. Vilken organisation pengarna skänks till varierar från år till år. 

null

Pepparkaksbuset: December

InneKravallen

InneKravallen är Clubmästeriets  nyaste arrangemang och brukar ligga runt januari. Det har beskrivits som det perfekta sättet att spendera en utekväll på Kårhuset Kollektivet i sin ovve samt tagga till som tusan inför UteKravallen som ligger senare under våren.

null

InneKravallen: Januari

I-cabarén

I januari ordnar Clubmästeriet tillsammans med I-ettan en sittning med tillhörande spex och show gjord av I-ettan och bjuder in äldre I-are till sittningen. En spektakulär sittning som uppskattas väldigt mycket av sittningsgästerna, och som engagerar såväl ettor som femmor på sektionen!

null

I-cabarén: Januari

I-gasquen

Under våren ordnar Clubmästeriet en resa till en hemlig destination för alla I-fyror, med späckat schema och massor av kul. 

null

I-gasquen: Mars

Oss ekonomer emellan

Även under våren ordnar Clubmästeriet tillsammans med Players en heldag med tävlingar för civilingenjörer och civilekonomer för att främja kontakten mellan programmen. Dagen avslutas med en jättefest för alla som har varit med och tävlat. 

null

Oss ekonomer emellan: Mars

Utekravallen

Med 4500 besökare varje år räknas Utekravallen som världens största kravall, och är också läsårets sista festlighet! Ett stort område på campus förvandlas till festområde med en mängd olika barer, en stor scen och flera dansgolv med flera olika artister. Innan kravallen hålls på kvällen är det också en heldag med aktiviteter och tävlingar som benämns UK-dagen, som hela campus är engagerade i! Årets absolut största festlighet. 

null

Utekravallen: Maj