Eric Gustafson

Foto & Repro

Roliga event är roligare om man minns dom ett tag efteråt! Därför har vi Eric, som producerar riktigt snygga märken att fästa på ovven. Eric är även ansvarig för allt som skickas till tryck och hela den grafiska profilen till Clubmästeriets arrangemang.
Med illustrator, photoshop och kameran som vapen är Eric i sitt esse.

En extremt ful lösning på att centrera i dt-griden

Daniel Åström

Ljud & Ljus

Daniel ansvarar för att din festkväll ska bli så maxad som möjligt, både vad gäller ljud, ljus och artist-bokningar! Han är även ett proffs på att dra sladdar, koppla högtalare och bygga riktigt rökiga rök&stök-tält. Daniel är även ansvarig över transport, så vi kan köra tält fram och tillbaka till våra arrangemang!

Alice Waller

Lokal & Tillstånd

Alice gör precis det man tror att hon gör – bokar alla platser för våra arrangemang och sköter all kontakt med kommun angående tillstånd och annat skoj, så att vi kan hålla i lagliga festligheter! Med sitt leende kan Alice charma vilken markägare som helst!

Jakob Berggren

Personal

Att arrangera stora fester och evenemang kräver schemaläggning, logistik-planering och kontakt med alla som ska medverka. Därför har vi vår kära personal-Jakob, som briljerar med sin förmåga att lägga snitsiga scheman i excel och arbetsleda alla som jobbar på våra fester! Fun fact om personalpersonal: om du råkar kräkas och av någon anledning inte städar upp efter dig på något av våra arrangemang, så är det Jakob som kommer att torka upp det.

Elly Sjölund

Öl & Bar

Med muskler av stål och diverse väl programmerade excel-dokument ser Elly till att du aldrig behöver gå törstig! Hon bär runt mängder av dricka i samband med våra arrangemang och planerar alltid välsmakande och tema-enliga drinkar för att du ska bli nöjd, glad och otörstig.

Melker Dalborg

Biljett & Nattklubb

Har ni någon gång funderat över vem som räknar, präglar OCH stämplar ALLA biljetter? Jo, det gör Clubmästeriets egna Melker. Med sin ypperliga mailteknik och sitt oklanderliga leende kan han charma vilken nattklubbsvakt som helst. Musikaliska Melker har även hand om Clubmästeriets gyckel under Nolle-p och resten av året!

Josefine Berggren

PR & Stil

Vad vore en fest utan fin dekor och härlig PR? Inte alls kul. Tur att vi har Josefine, som med sin känsla för färg och stil alltid bjuder på nytänkande och välgjord PR samt roliga och galna ideér. Josefine kan slänga ihop en fotovägg såväl som en skylt i världsklass på nolltid!

Alexandra Olofsson

Spons

Alexandras charm, kvicktänkthet och förmåga att tänka igenom logistisk gör henne till en eminent ansvarig för Clubmästeriets samarbeten och sponsorer. Hon är den som löser det lilla extra till alla våra evenemang, och samtidigt ser till att företag och föreningar kan komma i kontakt med alla studenter som besöker våra arrangemang. Hon är även en riktig glädjespridare i gruppen!

Unn Zachrison

Mat & Sittning

Med sin utomordentliga känsla för goda smaker och vacker uppläggning är Unn en stjärna i köket och styr all mat som serveras på alla Clubmästeriets event! Hon ansvarar även för att sittningarna vi håller under året ska bli så minnesvärda som möjligt och sköter det mesta som är relaterat till sittningen.