Filip Ek

Foto & Repro

Filip ser till att färglägga Campus och alla våra arrangemang i rätt färger. Foto & Repro innefattar allt grafiskt och tryckt som Clubmästeriet producerar. Med hjälp av Photoshop, Illustrator och InDesign sätter Filip prägel på alla våra arrangemang.

En extremt ful lösning på att centrera i dt-griden

Albin Andersson

Ljud & Ljus

Albin ansvarar för att din festkväll ska bli så maxad som möjligt, både vad gäller ljud, ljus och artist-bokningar! Han är även ett proffs på att dra sladdar, koppla högtalare och bygga riktigt rökiga rök&stök-tält. Albins byggande tar däremot inte slut där, som Clubmästeriets egna Byggare Bob ser han till att allt från fotoväggar till barer byggs med kvalitet!

Johanna Wikander

Lokal & Tillstånd

Johanna gör precis det man tror att hon gör – bokar alla platser för våra arrangemang och sköter all kontakt med kommun och polis angående tillstånd och annat skoj, så att vi kan hålla i lagliga festligheter. Med sitt leende kan Johanna charma vilken markägare som helst! Johanna har även hand om Clubmästeriets olika hemsidor och hur vi syns online.

Rickard Bergman

Personal

Att arrangera stora evenemang kräver noggrann schemaläggning, logistik och rekrytering av arbetare. För att allt detta ska fungera ordentligt har vi vår kära Rickard. Han har en briljant förmåga att pussla ihop snitsiga scheman och leda alla arbetare under Clubmästeriets arrangemang. Fun fact om personalposten: om du skulle kräkas på ett av våra arrangemang och av någon outgrundlig anledning inte städar upp efter dig så är det Rickard som får torka upp.

Carolina Persson

Öl & Bar

Med flera väl planerade excelark och många flak öl i famnen ser Carolina till att du aldrig behöver gå törstig på Clubmästeriets arrangemang! Carolina bjuder på tema-enliga och väl utvalda drinkar för att maxa allas dryckesupplevelse.

Emma Lalic

Biljett & Nattklubb

Har ni någon gång funderat över vem som räknar, präglar OCH stämplar ALLA biljetter? Jo, det gör Clubmästeriets egna Emma. Med sin ypperliga mailteknik och sitt oklanderliga leende kan hon charma vilken nattklubbsvakt som helst.

Matilda Kristensen

PR & Stil

Vad vore en fest utan fin dekor och härlig PR? Inte alls kul. Tur att vi har Matilda, som med sin känsla för färg och stil alltid bjuder på nytänkande och välgjord PR samt roliga och galna ideér. Matilda kan slänga ihop en fotovägg såväl som en skylt i världsklass på nolltid!

August Thollander

Spons

Augusts charm, kvicktänkthet och förmåga att tänka igenom logistisk gör honom till en eminent ansvarig för Clubmästeriets samarbeten och sponsorer. Han är den som löser det lilla extra till alla våra evenemang, och samtidigt ser till att företag och föreningar kan komma i kontakt med alla studenter. August har även lite gitarr i sig och det är han som tar hand om Clubmästeriets gückel under året.

Sophie Falk

Mat & Sittning

Med sin utomordentliga känsla för goda smaker och vacker uppläggning är Sophie en stjärna i köket och styr all mat som serveras på alla Clubmästeriets event! Hon ansvarar även för att sittningarna vi håller under året ska bli så minnesvärda som möjligt och sköter det mesta som är relaterat till sittningen.