Ett axplock av Clubmästeriets arrangemang

Nolle-P

Nolle-P är mottagningsperioden på Linköpings Universitet där Clubmästeriet är I-sektionens fadderi.

 

Dra't i Spa't

Dra’t i Spa’t (Draget) är Linköping Universitets anrikaste evenemang och Nordens största dragkampstävling. Arrangemanget äger nästa gång rum i september över Tinnerbäcken.

 

 

Pepparkaksbuset

Pepparkaksbuset är ett evenemang som äger rum framåt jul varje år. Det är en pepparkakhusbyggartävling där alla pengar går till välgörenhet.

 

 

InneKravallen

Innekravallen är Clubmästeriets nyaste arrangemang och gick i år av stapeln den 31:a januari. Det har beskrivits som det perfekta sättet att spendera en utekväll på Kårhuset Kollektivet samt tagga till som tusan inför Utekravallen

 

Oss Ekonomer Emellan

Oss ekonomer emellan (OEE) är ett evenemang som Clubmästeriet anordnar tillsammans med ELIN Players och är en heldag med aktiviteter för Ekonomerna och I-sektionen.

 

 

I-Gasquen

I-Gasquen är ett evenemang som Clubmästeriet anordnar för de på I-sektionen som går åk. 4 och uppåt. Detta är ofta en resa som sträcker sig över en helg med okänd destination.

 

 

UteKravallen

Utekravallen (UK) är världens största kravall och arrangeras framåt sommaren varje år. Nästa UK äger rum den 17 maj 2019.